2012-05-24 07:58:59• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Ikrek - Vegye észre a nagy lehetőséget

Napi horoszkóp május 24.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mostanában kissé lazábban veszi a napjait, pedig tudja, jól, hogy meglehet ennek a böjtje. Ha azonban mindenáron ujjat akar húzni a főnökével, tegye. Csak aztán ne menjen panaszra, ha jogosan a szemrehányás, amit kap érte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az utóbbi időben hajlamos a csalódásra. Persze, ezt úgy is értékelheti: végre tisztán lát. Ami a fájdalom oka, egy új kiindulás alapja is lehet. Próbálja meg átértelmezni a helyzetét. A csillagok most segítik ebben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne csak várja a nagy lehetőséget: vegye is észre, használja is ki! Minden pillanat új eshetőséggel szolgál, csak legyen mersze élni is velük. Még az is előfordulhat önnek, hogy jónak találtatik, és éppen ettől retten meg.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Érdemes lenne végre a sarkára állnia, ha úgy érzi, méltánytalanul bántak önnel valahol. Igyekezzen minél reálisabban értékelni a helyzetét. Meglehet, hogy amit ön méltánytalanságnak tart, más azért a két kezét összetenné.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A vidámság igazságosabb lehet, mint a hiábavaló kesergés. Van, amin nem tud változtatni, de csak tetézi a bajt, ha folyton jajgat miatta. A felhalmozott bánat akadálya épp, hogy a jelennek örülni tudjon. Felejtse el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A munkahelyén ön volt eddig is a pontosság mintaképe, most is járjon elöl szabadideje megtervezésében. Ez ráadásul azzal az előnnyel is jár, hogy ön még szabadon választja meg a vakációja idejét. Éljen pontossága előjogaival!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Talán attól fél, hogy valami nem stimmel ön körül. Hogy a baljós hangulatnak elejét vegye, nem árt, ha elmegy egy alapos kivizsgálásra. Már egy vérvételből is sok mindenre fény derülhet. Akár arra is, hogy nincs semmi baj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne nehezteljen a hozzátartozóira, amiért azok nem rajonganak az ön kisebb-nagyobb sikereiért. Azonban, ha valamiben valóban van oka az ünneplésre, akkor ne legyen rest, adja meg rendesen a módját az ünneplésnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön mindig, mindenkor a nagyvonalúságáról tesz tanúbizonyságot. Azonban észreveheti, hogy lassacskán vannak, akik visszaélnek ezzel. Vagy, ami épp olyan, természetesnek veszik. Majdhogynem el is várják. Kicsit vegyen vissza!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nagy hullámokat kavart maga körül, amik most lassan-lassan elcsitulni látszanak. Ha fáj is, se próbálja meg ugyanazokat a habokat felkeverni, főleg, ha már eddigi próbálkozásai is meddőnek bizonyultak. Evezzen új vizekre!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagy felelősséget hordoz a vállán, sokak sorsa függ öntől. Tegyen meg minden öntől telhetőt, hogy segítsen rajtuk, nem lesznek hálátlanok. Ön misztikus alkat, tudja jól, hogy csak akkor lesz boldog, ha az önhöz tartozók is azok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Hatalmas lelkierővel bír ugyan, de a testi erőnek még ön is csak korlátozottan. Ne terhelje hát túl magát! Sokan várnák öntől a segítséget, de csak megfelelő ellenszolgáltatásért tegye. És csak ameddig az erejéből futja.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: